Acest site foloseste Protectia Datelor G.D.P.R. / Politica Cookie
Nou Curea barbateasca din piele naturala MAR-265

Maricel Prod Com SRL va ofera produse 100% romanesti realizate din materiale calitative ( piele naturala ).
Produsul este realizat manual si se poate comanda online sau prin reteaua de magazin Maricel din Bucuresti, calea Serban Voda 41 si calea Mosilor 264.

Curea barbateasca din piele naturala MAR-265

Curea pentru barbati din piele naturala, latimea de 3.5 cm, lungimea cuprinsa intre 110 cm - 130 cm.

Curelele comercializate de catre Maricel Prod Com SRL pot fi din piele naturala sau piele sintetica. Curelele sunt pentru femei sau barbati, in functie de modelul si cularea pe care o alegeti. Toate curelele sunt noi.

INTREABA DACA MODELUL EXPUS SE POATE REALIZA LA MARIMEA TA!

Pentru comenzile personalizate, timpul de executie este de 10 zile lucratoare. Pretul poate diferi in functie de materialul ales de client, talpa aleasa, pielea, captusala, tocul, etc.

Spune-ţi opinia

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie

Curea barbateasca din piele naturala MAR-265

  • Vizualizat: 4077
  • Cod produs: MAR-265
  • Disponibilitate: 100
  • 80,00 Ron

Reclama Maricel Com Prod SRL la TVR


Avem placerea sa va prezentam un material realizat de catre echipa TVR, despre produsele creeate in atelierul nostru, manual de o echipa de specialisti in domeniul de incaltaminte de dama si incaltaminte pentru barbati. Suntem foarte mandri ca inca realizam incamtaminte romaneasca, lucrata manual pentru clientii nostri care apreciaza lucrul bine facut! Suntem pe piata din romania de peste 24 ani, in domeniul de incaltaminte si de aceea realizam cu o mare precizie produse romanesti lucrate si finisate manual.